default-logo

Bliv frivillig

ME Foreningen vil gerne have hjælp af alle, som ønsker at give en hånd med i Foreningens arbejde. Du er altid velkommen til at kontakte Foreningen og høre, hvorledes du kan bidrage til at gøre en forskel. Mail til cse@me-foreningen.dk

Husk at din indsats også kan have stor betydning i Foreningens lokale klubber og grupper. Mange af Foreningens hårdt ramte medlemmer, har ikke selv kræfter til at organisere lokale netværk, men kan have stor glæde af at deltage i et. Her kan din indsats have stor betydning.

10-trinsguide til UNREST i dit lokalområde

Ressourcebank
Har du lyst til at give en hånd i foreningsarbejdet, uden at binde dig til noget? Så er ressourcebanken her noget for dig. Her kan du melde dig til og vi kontakter dig så, når vi står med en opgave, som vi har brug for flere hænder til at løse. Hvis du så har overskud og lyst kan du tilbyde at bidrage.

Det sker fra gang til gang og man binder sig ikke til noget fast. Opgaver som vi fx. kunne have brug for hjælp til er f.eks: Oversættelsesarbejde, korrekturæsning, fondsansøgning. Er du sundhedsvidenskabelig uddannet (kemiker, sygeplejerske, læge, biolog) er vi meget interesseret i at trække på din viden her i Foreningen.

Er der områder hvor du har særlige erfaringer, som du tror kan komme foreningsarbejdet til gode så meld dig til “Ressourcebanken”. Send dit navn og adresse, mail og telefon nummer til sekretariat@me-foreningen.dk. Skriv evt. også lidt om hvilke område du måske kunne tænke dig at hjælpe med.

Helt uden forpligtigelse vil du så komme med på vores mail liste over medlemmer, der har meldt sig til Resourcebanken. Når vi står med en opgave, vil vi sende en mail til alle på resourcelisten og håber at nogen byder ind. Du vil under alle omstændigheder komme til at lære nogle nye mennesker at kende samtidig med at du gør en forskel. Hjælp os med at hjælpe dig – vi glæder os til at høre fra dig.