default-logo

Støt os

Støt ME Foreningen

Din støtte er afgørende for vores arbejde med at øge den biomedicinske viden om ME i det danske sundhedssystem.
Vi arbejder på at styrke korrekt udredning, diagnose og behandling af en hårdt trængt og ofte overset patientgruppe med en usynlig sygdom.

Du kan støtte på mange måder:
Du kan støtte os enten gennem et medlemskab ved at give et økonomisk bidrag (donation) eller ved at købe et armbånd eller ved at testamentere et beløb til Foreningen ifølge 30% reglen. (www.minearvinger.dk)

ME Foreningen er på SKAT.dk listen over almenvelgørende foreninger som giver fradrag til giveren ved donation.

1) DONATIONER
Du kan donere beløb til ME Foreningen på flere måder:

  • Donationer til vores donationskonto i Nordea:
    Reg.nr: 2252
    Konto nr: 0716 991 296
  • Donationer via MobilePay på nr. 890280

Donationer til ME Foreningen er fradragsberettigede, hvis CPR eller CVR-nr oplyses ved indbetaling da Foreningen er registreret som en almennyttig forening. Dette gælder også hvis man indsætter ME Foreningen i sit testamente.

2) MEDLEMSKAB
Med et medlemskab bidrager du både via kontingentet til at give os tyngde, når vi taler ME-patienters sag. Vi glæder os over både store og små bidrag.
Du kan melde dig ind i ME Foreningen på Bliv-medlem-siden.

3) Støt ME Foreningen gennem gratis testamente

ME Foreningen har valgt at indgå et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger, som hjælper med støtte til fx almennyttige foreninger gennem testamenter. De har fokus på at give dig 100% tryghed og overblik, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Derfor modtager du hos dem altid rådgivning af en uddannet jurist. Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan betænke os i dit testamente, kan du på deres hjemmeside booke en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale. Henvender du dig til Mine Arvinger, kan du gratis få oprettet et skræddersyet testamente, når du betænker ME Foreningen. Læs mere om oprettelse af testamenter her.Din støtte til os er fritaget for arveafgift og vil derfor gå ubeskåret til vores arbejde.

4) KØB ET ARMBÅND

Armbånd - anerkend ME

Armbåndet koster kr. 50,- pr. stk. og 20 kr. i porto, uanset hvor mange armbånd du bestiller. Overskuddet går ubeskåret til ME Foreningens arbejde. Armbåndet har teksten “Anerkend ME”

Sådan gør du:
Beløbet betales via bankoverførsel til ME Foreningen på reg.nr. 2310,  konto nr. 688 796 9971
Tag et printscreen af din kvittering og send den sammen med dit navn og adresse samt antal ønskede armbånd til e-mailadressen: anerkendME@gmail.com
Vi bestræber os på, at du får en ordrebekræftelse indenfor 24 timer.

Bank:
Nordea: Reg: 2310
Konto: 6887969971
CVR 19989232