default-logo

Støt os

Støt ME Foreningen

Din støtte er afgørende for vores arbejde med at øge den biomedicinske viden om ME i det danske sundhedssystem.
Vi arbejder på at styrke korrekt udredning, diagnose og behandling af en hårdt trængt og ofte overset patientgruppe med en usynlig sygdom.

Du kan støtte på mange måder:
Du kan støtte os enten gennem et medlemskab eller ved at give et økonomisk bidrag (donation) ME Foreningen er på SKAT.dk listen over almenvelgørende foreninger som giver fradrag til giveren ved donation. Endelig gennem testamente. (se nederst)

1) MEDLEMSKAB
Med et medlemskab bidrager du både via kontingentet til at give os tyngde, når vi taler ME-patienters sag. Vi glæder os over både store og små bidrag.
Du kan melde dig ind i ME Foreningen på Bliv-medlem-siden.

2) DONATIONER

FRADRAG: Vidste du at du kan få fradrag for dine donationer til ME-sagen. Bliv klogere på reglerne her:

Du kan donere beløb til ME Foreningen på flere måder:

  • Donationer til vores donationskonto i Nordea:
    Reg.nr: 2252
    Konto nr: 0716 991 296
  • Donationer via MobilePay på nr. 890280
  • Foreningens CVR nr  19989232

Donationer til ME Foreningen er fradragsberettigede, hvis CPR eller CVR-nr oplyses ved indbetaling da Foreningen er registreret som en almennyttig forening. Dette gælder også hvis man indsætter ME Foreningen i sit testamente.

3) GRATIS TESTAMENTE

ME Foreningen har valgt at indgå et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger, som hjælper med støtte til fx almennyttige foreninger gennem testamenter. De har fokus på at give dig  tryghed og overblik, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Derfor modtager du hos dem altid rådgivning af en uddannet jurist. Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan betænke os i dit testamente, kan du på deres hjemmeside booke en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale. Henvender du dig til Mine Arvinger, kan du gratis få oprettet et skræddersyet testamente, når du betænker ME Foreningen. Læs mere om oprettelse af testamenter her.Din støtte til os er fritaget for arveafgift og vil derfor gå ubeskåret til vores arbejde.